Malzemeler |
ilk asamada dolmalik fistiklari az zeytinyaginda soteleyip bir kenara alinir |
az zeytinyaginda dogranmis tam bir sogan sotelenir |
uzerine 1 su bardagi yikanmis pirinc ilave edilerek 2,3 dakika daha sotelenir |
1 tatli kasigi yeni bahar,1 cay kasigi karabiber. 1 tatli kasigi tuz ilave edilir |
1 yemek kasigi yikanmis kus uzumu ve sotelenmis fistiklar ilave edilir |
1 su bardagi ilik su ile pisirilir |
pistikten sonra dogranmis 1 demet mayonoz ve dereotu uzerine 1limon suyu |
uzerine yarim cay bardagi zeytinyagi |
tencereye dizip uzerine 1 su bardagi su dokup suyunu iyice cektirene kadar kisik ateste 45dak pisiriyoruz |
yasasin, artik dinlenmeye birakiyoruz ki lezzete lezzet katilsin! |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder